2013

En vecka in på nya året idag. 2013 var ett himla bra år så en pytteliten sammanfattning kanske är på sin plats...
Januari: Vi firar in det nya året med ett gäng vänner och berättar om graviditeten. Tre dagar in på det nya året föds Ella, Lowas "kusin" och vårt gudbarn <3
Februari: Det andra ultraljudet görs och vi funderar på vad det är för krabat som gömmer sig där inne.
Mars: Jag varvar fika och sjukdom. Påsken firas ute på landet och man börjar ana våren, härliga tider!
April: Vi har bokat stuga i Ullared tillsammans med Pernilla, Lam och Ella. Där köper vi de flesta bebisgrejer Vi behöver. Vi firar hjärtat som fyller år och åker på diverse utflykter.
Maj: Valborgsfirande, grillkvällar, 60-årsfest. Vi hämtar ut barnvagnen och jag har nedräkning till semester och mammaledighet.
Juni: Semester! Vi solar på Rimmö, är på spa i Mösseberg och firar midsommar på landet. Och måndagen 24 juni åker vi till Nyköpings lasarett där Lowa föds, en vecka före beräknat. Det viktigaste dagen på hela året och hela livet <3
Juli: Bebis, Bebis, Bebis. Sommaren är lite som en dimma. Vi får mycket besök av släkt och vänner. Solen gassar, varmaste sommaren på länge!
Augusti: Små badutflykter, namngivning för Ella och kräftfiske i Småland.
Oktober: Vi går på babymassage, öppna förskolan och höstpromenader.
November: Restaurangbesök på min födelsedag. Dop för Lowa <3 I slutet av månaden åker vi till Göteborg och går på Lisebergs julmarknad, på vägen hem gör vi en avstickare till Ullared.
December: Glöggkväll, lilljul, julafton, nyårsafton. Gillar december och alla julförberedelser. Men nu är det över för i år och jag ser fram emot våren!
 
 
 
Ewa
2014-01-08 @ 07:34:18

Vilken fin tillbakablick!! 2013 var ett speciellt år :o) Att ha blivit mormor är fantastiskt <3 Önskar er ett fint 2014 och ser fram emot alla stunder vi kommer att ha tillsammans!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0