2012

 
Tänkte göra en egen liten "nyårskarameller" med höjdpunkter från varje månad från året som gått. 
 
Januari: Min "sista" träningsmånad... Nu så här i efterhand ångrar jag mig rejält att jag la av, det får det bli ändring på! Jag har ju fortfarande ett giltigt träningskort på Friskis.
 
Februari: Första veckan i februari åkte jag och Elin till Oman, helt underbart. Kan verkligen tänka mig att åka tillbaka... Men den viktigaste händelsen under februari var ändå att jag träffade Marcus ♥
 
Mars: Utomhusaktiviteter, utflykt till Ågelsjön med mera. Till och med utomhusfika på jobbet :) Marcus och jag blev dessutom officiellt ett par.
 
April: Påsken firades på Stora Rimmö, mitt första besök där, vi badade tunna medan snön föll. Hann dessutom med en hel del fika med mina tjejkompisar.
 
Maj: Våren kom, körsbärsträden i trädgården blommade. Vi köpte Hubbe, vår groda. Åt rätt mycket glass, både i folkparken, på Smultronstället...
 
Juni: 1/6 sa jag upp min lägenhet och flyttade till Kajutgatan :) För övrigt var jag ganska mycket sjuk under juni, dagisbakterier? Men jag hann ändå med en shoppingtur till Stockholm med mamma och fira midsommar på ön.
 
Juli: Jag jobbade hela juli men på helgerna varvade vi mellan landet i Småland och Stora Rimmö. Gud vad jag saknar sommaren när jag ser de här bilderna...
 
Augusti: Äntligen semester! Sista veckan i augusti åkte vi tillsammans med mamma och Mats till Kreta... Jag tror jag latade mig resten av hela semestern :)
 
September: En sista trip ner till landet i Småland för säsongen, vi fiskade kräftor och spanade efter kantareller. Mitt bloggande blir bara sämre och sämre för varje månad som går...
 
Oktober: Golfen var inte alltid så pålitlig... I oktober tröttnade jag och köpte mig min första alldeles egna bil :) Jag var även på min första Ullaredsresa någonsin, ibland var det roligt och ibland var det hemskt, så här i efterhand kan jag nog tänka mig att åka tillbaka ändå!
 
November: Månaden började med en resa till Skottland och firande av min födelsedag. Resten av månaden var det en hel del julförberedelser, julmarknad med kusinerna, julbord med familjen etc.
 
December: Ännu mera jul! En shoppingresa med mamma till Stockholm, alltid lika mysigt och jag hittade i stort sett allt jag behövde. Vi umgicks mycket med familjerna under julen, hade uppesittarkväll med vänner o annat skoj :)
 

Nu närmar sig nyårsafton med stormsteg och det ska vi fira med vänner hemma hos oss.
Jag tänker inte avlägga några nyårslöften inför 2013, tror det kommer bli ett himla bra år ändå! Har jag tur kanske jag kommer igång med träningen igen efter nästan ett års uppehåll... Jag skulle önska att jag började blogga lite oftare igen, men jag vågar inte lova det heller ;)
 
Hoppas alla har haft ett underbart 2012 och får ett gott nytt 2013!
 
 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0