Fejk


Hemma från stan och Zumba. Zumban blir roligare för var gång, känner mig aningens mjukar kroppen också. Hoppas det kommer till Friskis i höst!

Med från stan kom jag med ett par fejk-converse, jag som precis nyss hade bestämt mig för att dissa Converse (det gjorde jag ju typ ändå) eftersom alla, verkligen ALLA har Converse. Men jag föll för trycket... Hittade även ett par kanonfina örhängen på HM och dessutom plockade jag ut ett par nya gladiatorsandaler från Nelly på vägen hem. Det var min dag.


Nu blir det småländska pannkakor (Nalle står för matlagningen?!!) med blåbärssylt och grädde. Mums!

MMS-Inlägg.

dsc01377 (MMS)

Åkte kollektivt idag, Usch, det är verkligen inte min grej... Blir bara på dåligt humör. Men nu är jag glad igen, är och gör stan med Elin. Har än så länge köpt ett par skor, men ska försöka att inte handla så mycket mer... MEN såg ett par riktigt snygga stövletter på Monki. Åh, vad svårt! -Over and out for now-

Ma mère


Mamma ♥

Pippi

Kvällen har spenderats med gott sällskap och god mat, kanske liiite för mycket tårta. Soligt, härligt, utomhus. Imorgon är jag ledig, så ingen "söndags-ångest" ikväll. Ska ha en date med min kusin, lite shopping på stan möjligtvis?

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0