Grått


En grå och ruggig promenad blev det idag men nu är vi inne i värmen igen. Lowa sover förmiddagssömnen i vagnen och jag passar på att dricka te och läsa bloggar. När Lowa är vaken är det fullt upp! Det är häftigt vad snabbt barn lär sig och nu tar hon sig fram fort, hittar eluttag, blommor och vill gärna provsmaka det hon hittar på golvet... :)
Trevlig helg!

Åtta månader


Idag blir Lowa åtta månader, hon rullar, snurrar och ålar sig fram. Hon övar rösten med da-da-da och ma-ma-ma, jag tänker låtsas att hon vill säga mamma :) och det är vår i luften! Nu hoppas jag inte att det kommer mer snö, vågar man hoppas? Jag har bytt färg på soffkuddarna och duken, ikväll hoppas jag på nya gardiner och lampskärmar. Så då är det iallafall vår inne!

Sportlov


Lagom till att man fick upp lite hopp om våren kommer snön tillbaka. Jag som igår började planera att göra vårfint här hemma, jag fortsätter med det för någon gång dyker väl våren upp!

Sedan senast har vi varit nere i Göteborg igen, mamma kom nere en av dagarna och gjorde oss sällskap medan Marcus jobbande. När vi kom hem firades alla hjärtansdag, senare ett födelsedagskalas och i tisdags Ikea, därav suget att fixa hemma :)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0