9 Dagar

Nu är det under tvåsiffrigt, bara nio dagar kvar till den stora dagen! Nu börjar det verkligen dra ihop sig, det är så nära att vi kan börja titta på väderprognosen :) 


Igår hade vi avstämning med fotografen och jag var på hälsocentrum o fixade ben/fötter. På fredag är det avstämning med bröllopskoordinatorn och sedan rullar det på med, hår, naglar, fransar med mera... Så kul! 

Kolmården

Det är skönt att åka på lite utflykter även efter jobbet, det gör att sommar och semesterkänslan stannar kvar lite längre tycker jag! 

 
Igår åkte jag och tjejerna till Kolmården tillsammans med mormor och farmor. Det blev ett kort besök men vi hann med att åka Safari, wildfire och titta lite snabbt på djuren. När parken stängde köpte vi lite kvällsmat utanför, borstade tänderna på barnen och de minsta somnade i bilen på väg hem :) 
 
 
 

Möhippa

Herregud så jag blev överraskad! Jag trodde Marcus skulle åka på golftävling, det var nämligen det som var bokat sedan flera veckor tillbaka men på förmiddagen mullrade det utanför och ett gäng maskerade mc-killar knackade på. Jag fick en lapp med instruktioner om packning med mera och ett tjusigt linne att ta på mig :) Sen bar det iväg på motorcykel runt i Lindö och stan, första stoppet blev på Hälsofreak där alla tjejer mötte upp mig och vi åt brunch tillsammans. Var fortfarande i chock där, märklig känsla att förlora kontrollen och i te veta alls vad som kommer hända 😂


Nästa stopp var på Escape house, instängda i ett rum där vi skulle hitta ledtrådar för att ta oss ut. Så roligt och vi var ett riktigt bra team! Efter det promenerade vi till Hälsocenter där vi fick fot- och ansiktsbehandling, under tiden servarades vi bubbel, frukt och choklad. Så lyxigt och helt i min smak 😊 Det blev lite nya produkter inhandlade också, en rengöring, en ansiktskräm och en mist. Fick dessutom en brun utan sol på köpet, ska nog prova den innan bröllopet, mina ben kan behöva en omgång haha... 

Fräscha som nyponroser fick vi skjuts hem till Pernilla där vi piffade till oss, åt mer frukt och drack mojito (till och med min favoritdrink hade de snappat upp ❤️). Helt plötsligt ringer det på dörren, "du kan väl öppna Emma..." Jag öppnade med ett väldigt osäkert hej, skulle jag åka någon annanstans?! Men nej, det var vår kock för kvällen! Vi blev serverade en suverän 3-rätters, mums 😋 och vi avslutade kvällen med vin och snacks i soffan. 

Jag är sååå tacksam för denna dag ❤️ 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0