Presenter till bebis

 
Jag blev rejält överraskad på förmiddagsfikat idag. Nu är vi inne i sommartider och semestrar börjar så idag när vi fortfarande är alla här fick bebisen paket från mina kollegor :) Tack snälla! På tal om jobb hade vi sommarfest i onsdags, jag var nog den som åkte hem först men ändå var jag helt slut på torsdagen... Men det var trevligt, god mat, tipspromenad och musikquiz, de två sistnämnda var riktigt svåra!
Nu är det äntligen helg och solen skiner, underbart! Ikväll hoppas jag på en uteservering någonstans tillsammans med mamma och imorgon får vi gäster och då vankas det grillning och altanhäng. Trevlig helg i sommarvärmen!
 

Sommarkläder

 
Inväntar ett paket från Asos med mamma-shorts, hoppas verkligen de kommer snart! Vill helst ha dem till helgen men i alla fall tills nästa vecka när jag går på ledighet :) Fick något infall och klickade hem ett hawaii-inspirerat linne också, så här i efterhand vet jag inte riktigt vad jag tänkte på för det är inte alls min färg... men praktiskt med en dragkedja inför framtida amning. Ifall det inte passar kanske det finns någon bättre behövande? O gällande shortsen slog faktiskt till på två par, ifall något av dem inte skulle passa. HMs mamma-shorts blir ju slutsålda hela tiden och nu sa kundtjänst att de inte skulle få in dem någon mer gång heller... Börjar längta efter att kunna använda vanliga kläder igen, känns som jag går på nödreserver, har bara två mamma-tröjor resten är vanliga kläder som jag inte tycker gör så mycket om det blir uttöjda. Så lite fler nya sommarkläder vore inte så dumt!
 

Kroppen efteråt

 
Förutom att hämta vagnen igår hann jag även med att träna vattengympa efter jobbet. Har så smått börjat tänka på kroppen efter graviditeten, främst efter att jag kikade igenom bloggarkivet. Jag vet att den kommer förändras mycket och inte se ut som tidigare... men jag hoppas ändå att det blir en kropp som är stark, frisk och som jag är nöjd med. Har redan börjat med små förberedelser så som att ordna ett gummiband för träning, skorna jag köpte inför barnvagnspromenader och så har jag laddat hem apparna Runkeeper och Shapeup. Just nu känner jag mig peppad, jag hoppas det håller i sig men det finns väl en risk att jag kommer vara ordentligt trött till en början som småbarnsförälder.
 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0