I Skidbacken

Min resa ner mot Jönköping började inte sådär jätte bra, strax utanför Norrköping fastnade jag i världens bilkö. Jag tyckte jag var smart när jag svängde av motorvägen för o köra gamla vägen, men det stod precis lika still där... Det var först i Mjölby som trafiken började flyta på som vanligt. Lite sen men vid gott mod kom jag fram tillslut.
På lördagmorgonen gick vi upp skapligt för o packa ihop grejerna och åka till Isaberg, det var riktigt kul att stå på brädan igen, åkningen gick skapligt men en rejälv vurpa gjorde jag o nu har jag ett blåmärke på rumpan! Vi pausade för lunch och åt hemmagjorda hamburgare, mat smakar sällan så bra som när man är ute i naturen :)
På lördagskvällen gjorde vi egen sushi, det gick över förväntan o snygga blev de om jag får säga det sjäv! Det enda misstaget var några fiskbitar som råkade micras lite för länge, hmpf ;) Efter en dag ute i backen och sushi-middag tittade vi på film och jag somnade i soffan efter halva i vanlig ordning, sämsta filmsällskapet månne?
Även på söndagen blev det en liten utflykt, dock inte så lång... Vi åkte upp ovanför Huskvarna, riktigt tjusig utsikt! Strövade omkring o tittade runt innan det blev för kallt o vi bestämde oss för att åka hem igen.

Skidkläder

(Tre inlägg om kläd-shopping i rad, det tillhör ju inte vanligheterna... :S)
Min dag. Jag har haft problem med linserna och tog glasögon till jobbet, en riktig sekreterar-look :p Jag slutade tidigt och har fått mycket gjort sedan dess! Forex, vaccination och annat tjafs... Sedan har jag hunnit med en hel del packning, jag som är dålig på det i vanliga fall och nu när jag ska packa inför både sommar och vinter blir det kaos! Nu har jag dock läget under kontroll. Men när jag provade mina snowboardkläder inser jag två saker, 1 de är verkligen gamla, jag köpte dem på den tiden jag var skejtare, 2 de är alldeles för stora. Så jag och mamma åkte ut till stadium outlet och köpte nya + nya skidvantar. Nu kommer jag vara fräsch i backen :D

Träningskläder

Jag sprang förbi HM på vägen hem från jobbet och handlade ett nytt träningslinne och nya träningsbyxor. Det behövdes verkligen, jag har tränat ganska duktigt i januari än så länge 10 pass, så dels var jag värd lite nya kläder och sen känner jag mig alltid lite mer pepp då! Nu ska jag rullar bort till Squashcenter och utmana Niclas, hoppas på bättre tur denna gång! Ett givet val ihop med squashen är sushi, skulle nog kunna leva på det... Testade ett nytt ställe idag, SAN sushi wok - helt klart godkänt. Fick något nytt "grönt" tillsammans med sushin som jag aldrig testat innan, sjögräs månne?

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0