1-årsdagen


Paket och sång på morgonen, lek vid Slipen tillsammans med Fia och Saga på förmiddagen och kalas med familjen på kvällen. Så såg Lowas första födelsedag ut. Hon fick jättefina presenter, blommiga kavat-sandaler, en bobbycar, en gungkrokodil, flera leksaker och annat skoj! Vi är jättenöjda med dagen, i helgen väntar ett litet baby-poolparty med några vänner :) Håller just idag på att baka lite inför det, hoppas vädret blir bättre så vi verkligen kan fylla poolen!

1 år <3


Imorgon är det ett år sedan Lowa kom till oss <3 Jag kommer ihåg precis hur det var, när värkarna började, resan till Nyköping, timmarna på förlossningen och BB. Vilken häftig och härlig upplevelse det var och vilket underbart år vi haft!

Idag har jag varit och köpt presenter till födelsedagsbarnet och imorgon ska vi förbereda inför kalaset som äger rum på kvällen tillsammans med familjen :)

Midsommar 2014Midsommarafton firades på landet! Vädret var som det brukar men vi kunde sitta ute på lunchen och hann med både lek och fika innan det blev för kallt och vi var tvungna att flytta in. Dagen efter fiskade vi och jag fick en liten gädda, jag vågar dock inte ta upp dem själv så då panikskriker jag på Marcus :)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0