Middag på Själagårdsgatan

På middag hos mamma ikväll, mums! Enligt shape up blev kalori-intaget mer än tillåtet för viktnedgång, men har satt ett långsiktigt mål... Det är ju trots allt bara fem veckor sedan förlossningen. När man är bortbjuden, på högtider och liknande måste man ju få unna sig, det är iallafall vad jag tänkt. Hade tänkt mig en promenad idag också, men då regnet stått som spön i backen hela dagen hoppade vi det. En annan dag kanske :)

Fossingar

På förmiddagen har jag och Lowa varit hemma hos Fia och Saga och gjort gipsavtryck. De är inte riktigt klara ännu utan ligger kvar där på tork, hoppas att slutresultatet blir bra! Får förhoppningsvis veta det redan imorgon :) Ikväll ska vi hem till Pillan, Lam och Ella på tacokväll, bra måndag det här!

Med mormor

Jag och Lowa har tillbringat hela dagen tillsammans med mamma/mormor. Det började med att hon bjöd på frukost här hemma och sen fick jag tid att göra mig i ordning för körkortsfotografering, 10 år gick fort! Efter frukosten åkte vi ner på stan, först ut fotot och sedan strosade vi omkring lite... Lowa fick två presenter och även jag :) kom hem med en ny topp och en mysig vit stickad tröja. Känns lite trist att det redan hänger höstkläder i butikerna, det är fortfarande bara juli och jag vill njuta av sommaren lite till. Tack mamma för en härlig dag! Nu har vi i lilla familjen slappat i soffan under kvällen, känns skönt att det är helg och att Marcus är ledig med oss igen <3

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0