Lowa


Vår stora tjej, 10 månader, 72 cm och 8,9 kg <3 Tiden går lite för fort nu och jag kan se slutet av mammaledigheten :(
Idag är det fullt upp, först ut är träningen i Vrinnevi och sedan lite fler spännande saker och imorgon ska det firas valborg i Eneby!

Små fossingar får känna gräset för första gången.

Kolmården


Sommarvärmen fortsätter! Idag har vi firat Marcus tillsammans med släkten och vi kunde sitta ute i solen under hela tiden, underbart! Veckan har varit fylld av födelsedagsfirande, träning, letande av klänning, nagelfix, däckbyte, bvc-besök, luncher etc. Fullt upp med andra ord och nästa vecka ser liknande ut fast inkluderar valborgsfirande och bröllop, ska bli så himla roligt!
Igår var vi på kolmården tillsammans med Carro, Mattias och Casper. Än så länge är Lowa inte jätteimponerad av djuren men det kommer väl, med årskort kommer det nog bli fler besök i sommar... om inte annat för att isabelle ska få åka delfinexpressen, henne favorit :)

Påskhelg

Vilket underbart väder vi har! Vi har firat påsken med familjen på Rimmö och har lyckats få lite färg på våra vinterbleka ansikten :) Som vanligt ätit gott, letat påskägg, badat i tunnan och lyxat till det med rosé, premiär för i år.

Nu är vi på väg hem, så skönt att veta att det är en extra ledig dag imorgon!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0