Tropicarium

Ingen söndagsångest igår, känner mig riktigt avkopplad. Semester är härligt! Igår hade vi ett trevligt kalas med släkten här hemma (cheesecaken blev för övrigt lyckad och omtyckt :)) och idag har vi varit på tropicariumet i Kolmården. Det var riktigt lugnt såhär på en vardag innan sommaren har kommit igång och vi var nästan ensamma. Valborgsmässoafton imorgon, då väntar grillning med vänner och kanske även en eld att titta på :)

Långledigt

Lördag idag och vi har fortfarande fyra lediga dagar kvar, så skönt och så välbehövligt. Idag har vi varit iväg en sväng, handlat, lunchat och promenerat, under tiden har vi fått det städat här hemma. Lyx. Ikväll ska jag försöka mig på att baka en jordgubbs-cheesecake inför morgondagen då vi ska fira Marcus med släkten. Sen är vi redo :) Vädret verkar vara ett riktigt aprilväder men jag håller tummarna för att vi eventuellt kan sitta ute på altanen imorgon, skulle vara så himla skönt!

Pappa Grappa

 
Kalvfilé med timjanpotatis var det jag valde från menyn igår, mycket gott, synd att jag inte fotade. Jättetrevligt att gå ut och äta dessutom, av någon anledning blir det inte riktigt lika ofta längre... Ekonomiskt sett är väl det bra i och för sig och det var desto trevligare när det väl gjordes så nu planerar vi in ett nytt tillfälle :)
 
Vecka 31 nu ♥
Att foto i dåligt ljus och svart topp verkar inte vara det bästa för att framhäva magen :p

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0