Dagen lycka - körsbär!

mms_img-63380525 (MMS)

Tanken var att åka ut till landet tidigt imorse, men när jag vaknade kände mig sämre än igår... Så jag valde att stanna hemma madan Marcus och grabbarna åkte iväg själva för att prova fiskelyckan :) Min lycka idag blev istället när jag gick ut i trädgården och upptäckte att körsbären börjat mogna, även vinbären. O vilken underbar känsla att ha en trädgård igen, att kunna gå ut på en solvarm altan, känna gräset under under fötterna... Det är först nu jag inser att jag saknat det, massor!

Hemma


Idag är jag hemma från jobbet, typiskt, var ju precis sjuk :( Hade lite feber och halsont i onsdags så passade på att ta prov på jobbet igår och det visade på en bakteriell-infektion. Trots det känner jag mig ändå relativt pigg idag, har pysslat hemma så mycket som jag orkat... Annars har veckan rullat på som vilken vecka som helst, mest jobb och hemmamys, ett besök på banken osv... På tal om hemmamys, det är verkligen hög tid att jag tar tag i träningen nu! Jag tänkte börja med att införskaffa ett par bra skor så man kan ge sig ut och jogga/gå här ute i Lindö när jag inte orkar ta mig in till stan. Inga ursäkter längre, nu är det dags att ta tag i sig själv! :)

Nu ska jag ta en liten vilopaus och ett bad, vi får nämligen besök av Elin och Alex ikväll. Har förvarnat att jag är krasslig så det blir nog en lugn kväll, men trevligt :)


Nu finns tillslut lite fler bilder från midsommar!

Midsommar på Stora RimmöHela midsommarhelgen spenderades ute i St Annas skärgård och vädret var med oss nästan hela helgen. Min näsa är således helt röd och den har redan börjat fjälla lite grand tyvärr. Midsommaraftonen firades precis som den ska, vi klädde midsommarstång, jag gjorde en krans till håret, det serverades färskpotatis och sill (jag smakade!) såklart även jordgubbstårta och grillat på kvällen. Förutom allt det vanliga badade vi tunna och fiskade, Marcus och Henke fick upp ett par var, men jag hade inte ett endaste hugg :/

Det var ett litet utdrag från min midsommarhelg, får se om jag uppdaterar med lite fler bilder senare. Men tiden räcker ju aldrig till?! Behöver fler timmar om dygnet...

2012-06-29: Sådär ja, några fler bilder!

På lagnöbron mot Norra Finnö

Sol!

Totalt fel vinkel på midsommarstången, men där är den ialf, till vänster :)

Ute på gädd-fiske

Lite rödabrända på midsommaraftonskvällen...

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0