Dagarna Dagarna

Lite bilder från senaste tiden. Lowa hälsar på pappa på jobbet, kalasfina, promenad med Carro, fredagspizza och pumpapyssel. Pumporna lyste fint i höstmörkret igår!

Lördag


Lite senare idag ska vi på kalas hos familjen Johnson, fram till dess hänger jag hos mamma och äter äppelkaka tills Marcus kommer och hämtar upp oss. Igår var Lowa och jag på sista massagetillfället, hon var jätteduktig och orkade nästan hela timmen denna gång! Efter det hade vi en tid till BVC, Lowa vägdes och mättes precis som vanligt men denna gång pratade vi även mat, kul! men lite konstigt att tiden gått så fort, nu mumsar Lowa gröt på kvällarna och om några veckor ska hon få sin första smakportion :)

Fyra månader

Idag fyller finaste tjejen fyra månader!
Tiden går fort men samtidigt känns det som hon alltid varit här :) Fyra månader betyder också att man får börja med smakisar, så nu har hon fått prova lite banangröt två kvällar. Vi har bara vågat ge några skedar men det gick över förväntan! Självklart fotodokumenterades det hela men de bilderna är kvar på vanliga kameran...

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0