Vardag på riktigt

Nu har det "riktiga" livet börjat, Lowa går på förskola och vi föräldrar jobbar. Jag känner mig hemsk som lämnar henne på morgonen men vilken härlig känsla det är att hämta sedan! Idag åkte vi och handlade lite nya kläder till henne, det går ju åt minst två ombyten per dag. Så för att vår tvättmaskin inte ska bli utarbetad behövdes det lite mer i garderoben. 

(nästa gång får det bli mer färg :))
 
I helgen fick vi träffa Lowas lilla "kusin" Zelda, två veckor gammal. Så fort man glömmer hur små de är i början, fjäderlätt var hon lilla pluttan. 
 
Nu sover Lowisen och laddar batterierna inför ännu en dag på Föris :) 

Förskolan

Så var dagen här, Lowa har varit på sitt första besök i förskolan. Ska bli spännande att komma hem och höra hur hon haft det och på onsdag får jag följa med själv och se hur det är. Tänk så fort tiden gått ♥
 
I helgen har vi varit på en trevlig 30-års fest, börjar fundera lite på hur jag ska fina min 30-årsdag... Velar fram och tillbaka hela tiden... Något med familjen och något med vänner?
 
 
 

1 oktoberHej allesammans!
Det är svårt att få tid till att blogga nu när jag börjat jobba. När jag kommer hem är jag inte jättepigg och vill helst bara vara med familjen :) Helgerna är dessutom för det mesta fullbokade, med skojiga saker dock! Sedan senast (3 september) har vi hunnit med en helg i Småland med kräftfiske, en tur till Ullared, Kolmården, kräftskiva samt middagar med vänner osv. I helgen väntar 30-årsfest!

Nästa vecka börjar Lowa skolas in på dagis, min lilla plutt! Jag tror hon kommer trivas bra med nya kompisar och nya leksaker. Det blir nog värst för mig ;)

Vi hörs igen när jag får en stund över. Ha det fint!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0