Tjejkväll 3.31

img_1086 (MMS)

Jag, Jensan och Olle (dvärgspets) har tjejkväll. Vi har ätit grekiskt, catchat up om vad som hänt senaste året... Fruktsallad är också inhandlat men frågan är om vi orkar det innan jag far hemåt igen :p Mucho trevlig lördagskväll!

Blondie 3.30

Jag är blond igen! Fyra månaders utväxt är borta, så nöjd. Idag var det nog världens längsta dag på jobbet, så skönt att äntligen få ta helg. Kvällen har tillbringats med Sandy, vi har tömt en flaska vin och pratat om livet... Precis lagom för en fredagskväll :) Imorgon väntar en lång sovmorgon med hjärtat och på eftermiddagen åker jag på äventyr till Nyköping, ska äntligen träffa Jensan! Kan inte förstå att det är ett helt år sedan sist, så mycket har hänt! Mycket är planerat vilket i vanlig ordning betyder att helgen kommer försvinna i ett naffs. Tiden går fort när man har roligt, dvs man får ta det goda med det onda :)

Dagarna 3.29

Fick ett mail från mamma där hon undrade vad jag gjorde, hon saknade uppdateringar på bloggen :p Det gör jag med, men det är ju fullt upp hela tiden. Ska försöka bättra mig, men livet är mer än att sitta framfören dator, vilket jag gör 8 timmar om dagen ändå...
En kort summering av veckan: I måndags gjorde vi egen sushi igen, kommer snart vara en hejjare på det! Tisdag, jag masade mig iväg till spinningen. Det var alldeles för länge sedan sist, men det gick över förväntan. Igår hade vi AW hemma hos Maria, 3-rätters :) Idag ska jag äntligen gå till Sandra och klippa/slinga håret. Har inte varit där sedan i december, jag är totalt värdelös på att fixa håret regelbundet men den här gången tar nog priset!


Varför blir det så mörkt?
Men tur är väl det, min groteska utväxt syns inte så väl ialf :)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0