Inredningstankar


Det snurrar en hel del inredningstankar just nu... Först ut är barnens rum i och med att alla ska få ett varsitt rum när bebisen är här. Efter det är det vardagsrummets tur, mattan är dock redan klar! En försenad/tidig(?) förlovningspresent från våra fina föräldrar. Till vardagsrummet är även tanken att det ska bli en ny ljusare soffa samt en vit tv-bänk och lite ommöblering.

Herrgårds-weekend

I helgen utnyttjade vi vår julklapp och åkte till Dufweholms herrgård 💕 Det var verkligen jättefin miljö och rummen var en blandning av det historiska bevarat tillsammans med nytt och fräscht. När vi checkat in gick jag gjorde en ansiktsbehandling nere på spa:t, magiskt att bara vila och bli ompysslad i nästan en timme! På kvällen serverades vi en 5-rätters middag, så gott men så mättande! Så efteråt gick vi tillbaka till rummet proppmätta och slocknade nästan omedelbart :)
 
Det var underbart att komma iväg bara vi, så det ska vi snart göra om! Lowa hade haft det jättebra hos farmor och farfar under tiden men nu känns det bra att vi är hemma tillsammans igen 💕 

Vardag och pannacotta

 
Vardagen rullar på med jobb/skola/dagis, denna vecka har jag dessutom jobbat över en aning och efter det tagit bilen hem fortast möjligt för att hinna umgås lite med familjen innan det är god natt. Det är väl det här som kallas Svensson-liv :)
 
I helgen som var hade vi middagsgäster på lördagen, vi åt en chili som stått och puttrat några timmar på spisen och till efterrätt en mjölkchoklad-pannacotta, rekommenderas! Under söndagen fick Lowa vara hos mormor medan vi andra gick på bio och såg Pingvinerna.
 
Bild från Hemmets journal, recept här
 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0