2011-05-31 i Bilder

Dagen har mest bestått av flytta, bära, plocka...
Tillslut fick jag ett nytt office, ett alldeles eget och det här är min nya utsikt!
Efter jobbet tog jag en tur på min ny-gamla cykel. Efter att min blev stulen i vintras har jag ärvt mammas gamla racer, så långt ifrån man kan komma min gamla cykel, men jag vänjer mig och det är guld att kunna susa fram på två hjul igen =)
Så trötta efter denna dag... Så det blev kvällsmat från Kungskebab nere på bryggan vid Strömmen, mys.
Shoppade mig ett par nya hallonröda solbrillor, mitt sjätte par denna säsong... Måtte dessa hålla liite längre! Ska vara extra rädd om de här nu, börjar tröttna på trasiga brillor.

Trasigt

Favorit brillorna is no more... :( En vecka höll de innan jag råkade slänga dem i golvet och de gick av på mitten. Det är det tredje paret jag råkar ha sönder denna säsong! Men hittade två par nya pilotisar på Åhléns, ett nytt par rosa och ett par gula... Ska ta mig en funderare på om jag ska köpa något av paren. Lite färg piggar ju alltig upp ;) Hittade även ett laptop-fodral där, något jag har funderat på att köpa länge. Blir nog ytterligare en vända till Åhléns i veckan alltså!
Äntligen har det blivit lite sommarvärme ute igen, har spenderat hela kvällen utomhus, druckit chai latte och pratat om livet och imorgon ska det visst bli ännu varmare! ♥

Drinkkväll

Efter fallskärmshopp så laddade det upp för en rejäl drinkkväll, det blev många goda drinkar innan vi drog vidare för lite dans på Hugo! Det blev en sen natt och det kändes lite i huvudet igår... Så söndagen blev ganska lugn, en liten sväng på stan, glass som skulle ha ätits i solen (tyvärr försvann solen och den fick ätas i soffan istället) och på kvällen cyklade jag bort till pappa för att fira honom! Lagom söndagsbestyr :)
Laddat inför fruktdrinkar
Vännerna har tackat nej till o vara med på bloggen denna gång...
Därav bara lite drinkbilder =)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0