Babymassage

Fredagen startade med att jag och Lowa åkte till Söderköping för en kurs i babymassage. Vi var sex mammor med barn som var där, kursen började med lite info om bakgrunden till babymassage, olika oljor etc och sedan fick vi börja massera. Vi fick lära oss fot och ben denna gång, nästa gång lägger vi till mage och efter fem gånger ska vi ha gått igenom hela kroppen. Lowa verkade gilla det och det känns kul att göra något för hennes skull! Efteråt somnade hon som en stock och jag hann baka bröd till kvällen :) Vi var hembjudna till Pernilla och Lam tillsammans med Malin och Emil, där bjöds det på plockmat. Det var så gott, kastade mig över maten utan en tanke på att fota något under kvällen... till efterrätt hade de gjort creme brulee, bästa!


Brasseriet


Igår var familjen på restaurang för att planera dopet, det blev inget prat alls om dopet men om en hel del annat... Vi får försöka igen över en fika här hemma istället. Det var vilket fall som helst himla trevligt att gå ut och äta, känns som lyx som småbarnsförälder och Lowa skötte sig riktigt bra :)

Norrköping


Vad kallt det är, jag var inte beredd på att hösten skulle komma så här fort! Idag följde vi med Carro och Casper ut på en promenad vid åbackarna och i industrilandskapet, de skulle hitta en fin plats att fota på och när man ser sig omkring är Norrköping riktigt vackert. Nu är vi hemma igen men jag känner mig fortfarande frusen, dags att leta fram vantar och höstjackan inför kommande promenader.

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0