Annandag

Jahopp, så var julen redan över... Lowas första! Mycket julmat har ätits och en hel del godis, klapparna har öppnats och det verkar som att alla är nöjda :)
Nu ska pyntet snart packas ner och bäras ut till garaget igen, det tråkigaste... men först ska vi fira nyår! Jag fick en klänning från Zara av Marcus i julklapp så det lutar åt att det blir min nyårsblåsa!
 

Julstök


Julstök hos bästa mammi ikväll! Middag, bad och sedan pepparkakshus och knäck. Imorgon ska jag florsockra huset och placera det på lämpligt ställe här hemma.

Under dagen har jag och Lowa lunchat och varit på stan tillsammans med Pernilla och Ella, så ytterligare några julklappar är nu inhandlade. En sista vända på stan i helgen sedan är jag nog klar!

Stickat


På förmiddagen fick Lowa och jag besök av alla jobb-bebisar, jättemysigt! Kul att vi var fem stycken på jobbet som fick barn första halvåret av 2013 :)

Efter det åkte vi till stan och spenderade presentkortet som Lowa fått, har länge velat ha en stickad overall så nu fick det bli denna ovan från Polarn o pyret, hoppas hon kan mysa i den hela vintern!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0