Resfeber

Hade en trevlig kväll på Trädgårn igår med god mat o vin :) men nu har jag fått lite resfeber...
Mitt ständiga problem, packningen! Jag får ju inte ens igen väskan denna gång trots att jag packat om flera gånger, sorterat bort saker osv... Åhh :/ Kanske får stuva om lite till handbagaget så löser det sig nog. Men först lite mat, får kila ner på stan för min kyl är helt tom!
:p

Abborreberg

Stressigt som tusan, känns inte som jag har koll på något! Har precis packat upp väskan från midsommar och nu har jag börjat packa igen. Lyckades fixa en tvättid tidigt imorgon bitti, så nu håller jag tummarna för att det hinner torka innan det ska ner i väskan igen. Det är skoj när det händer mycket hela tiden, hoppas bara att huvudet hänger med och att jag får med allt :) När jag sprang runt på stan träffade jag Sandy och vi åkte ut till Abborreberg för en spontanfika tillsammans med Micke. Ikväll väntar grillbuffé på Trädgårn och efter det fixa det sista! Woho, livet leker, kan man inte alltid få ha semester??

Sthlm med Mamma

Semester part 2:
Spenderade ett par dagar i Stockholm med mamma. Bodde på Långholmen, supermysigt och en strand precis nedanför hotellet! Vi har mest solat o latat oss men hann även med lite shopping :) Igår åkte vi ut till Fjäderholmarna, solade och åt gott. Mys!
Det är obligatoriskt att vi startar dagen med hotellfrukost, mums!
Stranden på Långholmen
Vår cell :)
Fängelset/hotellet
Lunch i Kungsträdgården
Kvällspromenad
Kvällsmys på hotellet :D
Fjäderholmarna
Skärgårdslunch
Ocn till sist, mina två shoppingfynd!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0