Låtsas-Semester

 
Nio dagar kvar till semester... Passar på att ha lite låtsas-semester, är oftast på landet på Rimmö på kvällarna, har varit i Småland på helgerna. Därav all frånvaro från bloggen... Jag känner mig äntligen kry igen i alla fall :)
Även fast jag jobbar är det underbart att komma ut till landet på kvällen, det känns faktiskt lite som semester då. Att börja dagen med en båttur för att ta mig in till fastlandet är inte helt dumt det heller, ganska mysigt faktiskt. Senaste helgen i Småland blev inte riktigt som planerat, jag hade tänkt mig att äntligen få sola. Meteorologerna hade utlovat strålande sol och 25 - 27 grader, kvällen var jättefin men under dagen var det mulet/sol/regn... Men vi kunde fiska en del och jag fick en abborre, fiske-torkan har släppt! Marcus däremot fick runt åtta fiskar, abborrar och gäddor, han ska visst alltid vara värst ;)

Småland

Helgen var verkligen kanon, vi var nere i stugan i Småland och gick på Astrid Lindgrens värld :) Jättemysigt! Efter det åkte vi ut till landet här hemma, men tyvärr blev jag sjuk igen, jag förstår inte vad som händer? Mitt immunförsvar är nere på noll. Jag som aldrig brukar vara sjuk annars... Men nu är jag tillbaka på banan, tänker inte vara sjuk något mer i år. Punkt.
Sommaren verkar äntligen ha kommit till Sverige nu, hoppas den är här för att stanna augusti ut... Så länge som jag väntat på min semester tycker jag att jag gör mig förtjänt av lite fint väder ;) Två veckor kvar och nu känns det ganska överkomligt!

Som ny

Helg!
Jag tog en sväng på stan efter jobbet för att gå till Sussies, så nu har jag fina ögonfranar och nyplockade bryn, härligt, jag är redo för sommaren och värmen! Gick förbi en nagelshop också, såg att de hade halva priset så jag slog till på pedikyr och manikyr. Det är nog inget ställe jag går tillbaka till tyvärr... De kändes ganska oprofessionella. Pedikyr var första gångn jag provade och usch vad det kittlades. Manikyren var helt en helt vanlig manikyr och jag är rätt nöjd med resultatet, men jag har redan bokat en ny tid till Sussie istället för att förlänga naglarna :) Har alltså haft lite av en helrenovering idag o det är ju alltid trevligt!
Nu är jag redo för helgen, en trip ner till Småland och Astrid Lindgrens värld är planerat.
 
 
 
 
 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0