130131

 
 
Torsdag och ytterligare en jobbvecka har snart passerat... Imorgon är det februari, tiden går så fort! Nog för att jag längtar till våren, solen och lite värme men det är läskigt när man inte riktigt hänger med! Som jag skrev förra veckan har vi varit bortbjudna på middag tre dagar i rad, lyxigt värre :) I tisdags var vi hos P o L och lilla E och åt fondue, det har jag inte ätit sedan jag var barn och från det kommer jag mest ihåg när man doppade frukt i choklad... Nu åt vi grönsaker, lövbiff, fläskfilé och olika såser, lite mer vuxet och himla gott.
 
I helgen funderar vi på att åka ut till landet, nu är det länge sedan vi var där och jag längtar ut i skärgården!

Helg

 
Jag fixade hela filmen utan att somna! Vi tittade på en oväntad vänskap, roligare än vad jag trodde och även lite tänkvärd... Det enda som störde filmen var ett högljutt medelålders par som drack starkcider under filmen, jisses. Efteråt bäddade jag ner mig i soffan, fortsätte på godispåsen jag köpt o kikade lite på datorn. Igår var vi på middag hemma hos mamma o Mats, mums och en matlåda fick följa med hem också. Även ikväll och imorgon är vi bortbjuda på middag, härligt härligt :)
 
 

Nu är det fredagsmys!

Påpälsad
 
Okej, inte riktigt än... men snart! Jag var i affären redan igår och laddade med grönsaker, dipp, halloumi-ost, ost o kex o annat gott som vi ska äta med hummern ikväll :) Har längtat så dant efter helgen enda sedan igår... Så ikväll blir det bara lugnt och massa fredagsmys med hjärtat. Imorgon ska jag träffa Madde och gå på bio, en oväntad vänskap, har hört mycket bra om den så bättre sent än aldrig. Den gick visst bara 15.15 nu, det är väl bra antar jag för det minimerar risken att jag somnar och missar slutet :)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0