Sol!

Premiärade med solglasögonen på vägen till jobbet idag och det behövs verkligen, solen bländar ganska rejält på morgontimmarna.

Soluppgång

Två dagar i rad med vårväder. Fåglar som kvittrar, snön som droppar från taken. Underbart. Det är väl säkert för tidigt att ta ut något i förskott, men tusan vad härligt det skulle vara med vår nu! Med våren upptäcker jag att mitt shoppingsug ökar, men än så länge verkar det som att vårkollektionen för gravida väntar med att komma... Funderar på att slå till på ett par skor så länge, ett par vita Converse skulle inte vara dumt nu.
 
Under våren har dessutom flera röda dagar att se fram emot...
Jag längtar tills - vi får leta påskägg - till Halvars öppnar för säsongen - när gruset sopas upp från gatorna - vi kan sitta ute på altanen - första grillningen - när uteserveringarna öppnar... och allt därtill!

Walking

 
Vi vaknade precis lika tidigt på söndagen som vi gjorde i lördags... Vad mycket man hinner med då! Innan klockan var 13 hade vi hunnit storstäda, handla och beställa barnvagn med tillhörande attiraljer. Vi har bestämt oss för en Maxi cosi, vi har ju redan testkört den så jag känner mig supernöjd!
 
Efter det åkte vi hem till P o L för lunch och en fika på stan. Lilla E åt också "lunch" innan jag höll henne så det hände en liten olycka på min axel... men jag fick en ny tröja med mig, en mammatröja från P, jättebra då jag inte köpt någon mammatröja själv än och just nu känns det som magen växer för varje dag som går. På tal om kläder så kom mitt paket från Ellos igår, en tunika som tyvärr satt som ett tält på mig och ett par walkingskor, dessa var desto bättre! Korallröda + limegröna snören. Så fort snön smält ska de följa med mig ut på promenader!
 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0