Påsk

Redan har mer än halva påsken passerat... Vi har mest varit ute i solen på landet, 28 grader mot husväggen! Så himla skönt, vågar man hoppas på våren nu? Jag hörde tyvärr något om snö på torsdag... Vi har såklart även ätit påskmat och alldeles för mycket påskägg ägg, som det ska vara :) Helgen avslutade vi sedan med ett födelsedagskalas och ännu mera mat. Fortfarande har vi en ledig dag kvar, wohoo!

BM

Besöket hos barnmorskan gick bra igår! Jag ska börja äta järntabletter, så nu hoppas jag på att bli lite piggare och kanske till o med orka se en hel film på kvällen :) De andra värdena var bra och lillens hjärta tickade på fint.Efter besöket åkte vi och hämtade mat på Meze, favvo ställe, och sedan upp till PoL. Vi åt gott, kikade på mästerkocken och fick med oss lite blöjor som lilla E redan växt ur. Superbra! Nu börjar även nedräkningen mot Ullared :) För ett år sedan hade jag aldrig varit där och kunde inte tänka mig att jag skulle se fram emot det så mycket, vi har till och med hyrt en stuga tillsammans och gör det till en riktig utflykt, haha.Nu är det skärtorsdag och vi har fyra lediga dagar att se fram emot! En sväng till landet, födelsedagsfirande, påskmiddag, grillpremiär och bad är lite av det som är planerat. GLAD PÅSK allesammans, kram!

God morgon

Uppe med tuppen för att köra Hjärtat till jobbet och jag hinner både blogga och äta frukost. Igår var vi på bio och såg Oz, som 3D-film tyckte jag den var bra, handlingen kanske var lite väl mycket barn/ungdom, fast det kanske vi borde räknat ut :p Mysigt att komma ut och göra något en vanlig tisdagskväll ändå.
Nu är det hög tid att göra i ordning mig för att åka till jobbet och efter det ska vi till barnmorskan, första besöket sedan december. Spännande!! :D
Dags att leja någon för att putsa fönster, ja!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0