AW


Trots att vi inte jobbat var Lowa och jag med på afterwork igår. Det var kul att träffa kollegorna, äta grillat och höra lite skvaller från jobbet. Trots att det bara gått en sommar hade en hel del hänt! Hur mycket hinner inte hända då tills jag är tillbaka?

Idag har vi varit en sväng nere på stan, uträttade en del ärenden och lunchade med Nathalie, hon ska äntligen flytta hem nu! Efter år runt om i världen kommer det bli betydligt enklare att ses :)
Ikväll kommer Pernilla, Lam och Ella hit och äter samt tar en kvällspromenad, håll tummarna för att regnet håller sig på avstånd!

Heldag hemma

Lowa gillade verkligen rytmiken i tisdags, det var musik med rörelser till och under sista låten höll föräldrarna en stor färgglad fallskärm över barnen, den var poppis! Men det tar på krafterna att vara igång så igår hade vi en heldag hemma. Elin kom hit med go-fika, hemgjord passionsfruktsglass och exotisk fruktsallad, mums! Efter det tog vi en promenad i värmen för att iallafall förbränna en liten del av fikat :p När Marcus kom hem på kvällen var det dags för ytterligare en kräftskiva, denna gång med mamma och Mats och de egenfiskade kräftorna från Gölåsen. En himla trevlig lill-lördag!

Utslagen

Imorse fick vi lov att gå upp lite tidigare än vanligt då vi hade läkarbesök på bvc 09.15. Besöket gick bra och kurvorna uppåt :) Efteråt gick vi in till mitt jobb och hälsade på, jättekul att träffa alla! De ville såklart hälsa på Lowa, men det blev nog lite mycket tillslut för henne så hon somnade gott i babyskyddet. Sover gör hon fortfarande men jag har flyttat över henne till sängen så vi kan ligga här och mysa istället <3 Om en stund ska vi åka in till stan och prova babyrytmik tillsammans med Pernilla och Ella på Fenix öppna förskola, ska bli kul o se vad det är!

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0