Jönköpings-helg

Ett spontant besök nere i Jönköping. Vi började på A6 outlet, jag hittade två snygga t-shirts från Tiger annars fanns det inte mycket och det var ett ganska litet outlet... Efteråt åkte vi hem o fixade lite mat, drack fanta-rosé och njöt av att kunna sitta ute på balkongen. Ganska sent på kvällen gick vi ut och dansade oss svettiga på Sliver!
Lagar fajitas och resultatet blev riktigt bra :)
Efter ett par glas rosé avancerade vi till avocado-shake, betydligt bättre än vad det låter!
Balkonghäng, ordagrant :D
Pepp
Sliver, mitt favoritställer i Jkpg!

Idag var vädret kanon, efter att vi solat på balkongen gick vi ut på promenad längs Vätterstranden och åt bakismat vid kanalen. Lagom tills vi rullade in med bilen i Norrköping igen stod regnet som spön i backen...
Kan vara den charmigaste hunden jag sett någonsin, han såg så cool och avslappnad ut när han sträckte ut nosen genom fönstret o kikade på förbipasserande.

Style by Tyra

Igår gick vi ner till Drottninggatan för att gå på premiär-öppningen av Style by Tyra, helg galet! Det var så sjukt mycket folk och hur lång kö som helst, visst hade jag räknat med lite kö men det här var ju sjukt. Så vi struntade helt enkelt i att gå in, istället lyckades jag o mamma smita fram till Beata utanför för att gratta henne och lämnade över en liten lycka-till-blomma. Ett besök i affären får vänta tills det lugnat ner sig lite :)
Det blev inte alls någon galaklädsel heller, det fick räcka med mina svarta pumps och en helsvart outfit i övrigt. Kände mig lite som en filosofisk konstnär med mina trashiga svarta byxor och en svart transparent uppknäppt skjorta :p

Tvättstugekuppen.
Ja, ni väl mina issues med min granne och tvättiderna. Idag hade jag bokat tvättid från kl 07.00 och jag såg att han hade bokat tiden efter... Eftersom jag var rädd att han skulle sno min tid ytterligare en gång gjorde jag helt enkelt så att jag sent igår kväll (när sista tvättiden var slut) smet ner i tvättstugan och låste dörren med min kolv, ha! Så nu är tvättstugan min, yes! ;)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0