Florist-möte

Jag har sådan tur att min kusin är florist, inte vilken florist som helst utan en av de bästa :) Hon har mitt fulla förtroende att fixa min bukett. Ikväll har vi träffats och bollar lite idéer och tankar och vi är inne på samma spår, färgerna är klara, liksom "huvudblomman" och form på buketten. 


Förutom att prata blommor hann vi med en fika och tjejerna fick en chans att leka en stund... På vägen hem somnade Lowa redan efter två kvarter :)

Magisk weekend

Denna helg har varit helt underbar! Marcus och jag har varit iväg och provätit vår bröllopsmiddag och haft möte med bröllopskoorinatorn (måste nypa mig själv, känns helt galet och underbart att det är mitt liv jag skriver om). Middagen var fantastisk och vi är nöjda med valen vi gjort. Det känns extra lyxigt att ha ätit alla rätter i lugn och ro innan själva bröllopet och verkligen njuta av maten. Dessutom fick vi fick bo i sviten med stor terrass, bubbelbad med "stjärnhimmel" och bastu. Så nu snurrar det bara bröllopstankar i huvudet, det mesta är bokat och klart men det återstår hel del detaljer att fundera kring... Och inbjudningskort att skicka ut :)


Skriv inläggstext 

Brudklänning

Igår på instagram så jag en bild på en brudklänning från Rafaelas, jag mailade med dem och idag på lunchen gick jag ner för att prova. Den hade precis det jag hade önskat från början (förutom v-ringning) och dessutom till ett kanonpris! Jag är glad att jag var lite velig, besökte många butiker och tog tid på mig (jag började redan i november...) annars hade jag aldrig hittat den här! :)


OBS, klänningen på bilden är en annan favorit från Rafaelas. 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0