Midsommar 2013

Familjen är hemkomna och utslagna efter två dagars midsommarfirande på Rimmö tillsammans med familjerna. Jag har varit lite spänd inför midsommar, det är trots allt ganska nära BF och det sista jag ville var att vara fast på en ö eller i bilkö om det skulle sätta igång. Det gick som tur är bra, men jag börjar känna i kroppen att det närmar sig. Förutom det speciella att vara höggravid under midsommar hade vi ett ganska vanligt firande med midsommarstång, sillunch och grillat på kvällen. Härligt att vi var samlade alla närmaste samtidigt :) Jag hade dock sett fram emot att ta ett första dopp i havet men vädret var ju inte alls vad vi hoppats på, burr!

Egentid

Idag har jag ägnat förmiddagen på Sussie's för att ta hand om mig själv, vet ju inte riktigt när det blir av nästa gång... Jag har klippt och slingat håret, noppat ögonbryn, färgat bryn och fransar samt vaxat benen. Så nu är jag fit for fight inför sommaren! Det var första gången jag färgade brynen, de har väldigt fin form nu men de är lite mörka mot vad jag är van vid. Behöver nog ett par dagar för att färgen ska släppa från huden och för att jag ska vänja mig vid det mörkare... men så himla skönt att kunna dra ner på sminket nu under sommaren :)

Barndomsvänner

Jag startade dagen tillsammans med Fia och lilla S på Abborrebergs uteservering där vi mumsade på äppleknyten med vaniljsås. Så härlig miljö! Sista tiden har det verkligen gått utför med mina matvanor... varierar bullar och sallad :p men nu är det ju inte så lång tid kvar innan jag ska skärpa mig. Tänk nästa gång vi fikar där kanske lilla S har fått en kompis :)Snart kommer nästa barndomsvän med sin son och hälsar på, frågan är om det blir ännu mer bullar då... Har i alla fall förberett med det ifall de är fikasugna. Till ikväll har jag tänkt göra kycklingsallad i alla fall, någon måtta får det va på kalorierna. Men sparar nog en bulle till Marcus, han ska ju inte lida för att jag syndar på dagarna ;)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0