31 Augusti

Ännu en vecka till ända, nu har jag kommit in i jobbet och det känns som vardag igen. I helgen har vi hunnit med kräftskiva, gästabud i Söderköping och födelsedagskalas men jag har inte tagit ett enda kort, trist, men det berodde väl på att vi hade så trevligt ;)

Nu laddar jag inför en ny arbetsvecka, kikar på partiledarutfrågning för att bli lite klokare inför valet.


Blev bjuden på tjälknöl och potatisgratäng i måndags, mums!

Sol i Norrköping, dimmigt o grått i Söderköping...Jobbat


Nu har jag gjort min första arbetsvecka, det kändes faktiskt riktigt bra och det är skönt komma igång med rutiner och det "riktiga" livet. Antagligen känns så pass bra för att Marcus och Lowa fortfarande är hemma tillsammans, ingen hämtning/lämning på dagis och maten är klar när jag kommer hem :) I torsdags mötte de upp mig på jobbet och vi åkte till smultronstället, första besöket för i år, gott!

Jag ser fram emot hösten och allt därtill nu. En dricka te, tända ljus, mysa inne-period :)

Kreta

Första utlandssemestern med barn, trots långa bilresor både innan och efter flyget gick det jättebra. Jag var rätt nervös innan kan man säga! Vi har mest hängt vid poolen, badat, solat, ätit massor och spelat spel på terrassen när solen gått ner. Inte semester på samma sätt som förr men väldigt härligt! Tack mamma och Mats för den här veckan

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0