Onsdag

Spinnat. Är inte helt kompis med de nya cyklarna än, men det ger sig nog med tiden. Efteråt ordnade jag fruktsallad men efter att ha kikat på halv åtta hos mig är jag bara mer hungrig :p Annars har det inte hänt så våldsamt mycket idag, en helt vanlig vardag. Hittade ialf en svart stickad tröja igår och köpte den nu på vägen hem, min höstgarderob utvecklas :) Tycker alltid att det känns som man "inte har någonting" när hösten kommer, i år känner jag mig lite mer förberedd!

2011-08-30

Hösten gör intåg. Idag gjorde jag premiär med halsduk och stickad tröja. Kvällen avslutas med te och tända ljus, lite mys ändå att få ta på sig höst kläder, ta härliga höstpromenader osv... Än så länge känner jag så ialf, om man bara inte visste hur himla lång tid det kommer vara mörkt, kallt och trist. Jag är inte klar med sommaren än.

Idag blev det en vända på stan efter jobbet, har kikat på lite mer höstkläder, just nu behöver en svart stickad baströja som man kan ha över en klänning etc. På tal om kläder, tittade tillbaka lite i min blogg. Såg en skjorta som inte längre finns i min garderob, vet inte vart den tagit vägen? Har inte saknat den fören jag såg den... men nu saknar jag den jättemycket. Det är konstigt det där... Den har varit borta sen typ november förra året och det är nu när jag först inser att den är borta som jag verkligen saknar den :p
Höst 2010

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0