Pyntat

 
Julkänslan infinner sig mer och mer, vi har julpyntat hemma med adventsljusstakar, stjärnor och faktiskt några tomtar också! Det blev aldrig något julbak i helgen, det blev helt enkelt inte tid till det... Istället åkte vi ut till skogen i lördags, i söndags var vi på badhuset och på kvällen firade vi ett för tidigt adventsfirande hos mamma med släkten :) Jag har i alla fall hunnit med och handla allt till baket, så helgen slår jag nog till ändå! Förutom julbak i helgen så ska vi till Grand och gå på julbord på fredag, gött. Det är nästan lika härligt att förbereda allt i december som att fira själva julen sen...

Julmarknad

 
I lördags drog jag och kusinerna o co iväg på julmarknad på Ekenäs slott, mysigt, men framförallt gott! Först gick vi ett varv där vi kollade på allt och provsmakade... sedan gick vi ett varv till och provsmakade igen och handlade. Dessutom tog vi en fika uppe på slottet och gick slottsvandringen, den var kul, så nu är jag lite sugen på att gå spökvandringen på slottet som kommer igång till hösten igen. 
 
På kvällen åkte vi hem till moster och farbror och åt ett litet julbord, så himla gott! Vi startade med glögg och peppisar och efter det åt vi Jansson, ägghalvor, lax, rökt hjort och massa annat gott :)
 
Jag längtar så mycket till jul nu! Funderar starkt på att dra igång lite julbak i helgen...
 

Premiär - Lussebulle

 
Tiden springer iväg... Helg igen :)
Under veckan har vi hunnit med en tacokväll med Pernilla och Lam och dessutom firat svärfar som fyllde år. I helgen blir det mer födelsedagskalas och imorgon åker jag och kusinerna på julmarknad, det var länge sedan så ska bli himla kul! Jag längtar till julen och det är nästan så att jag kan tänka mig att börja julpynta redan nu, bara för att få njuta av det lite längre...
Först ut är dock en sväng på stan, ska se om jag hittar något för de presentkort jag fick i söndags... Är på jakt efter ett par bra böcker och en ny parfym.

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0