Sommar-naglar

Igår blev vi äntligen klara med det sista gällande flytten, så himla skönt. Jag höll i och för sig på att ge upp när jag var som tröttast, men idag känns det riktigt bra att det är klart. Tack mamma för all hjälp med städning etc! Fast nu lovar jag mig själv att aldrig mer flyttstäda, att köpa in den tjänsten känns värt var enda krona.

Idag har jag ägnat mig åt lite roligare saker, nämligen varit hos Sussie och gjort naglarna fina inför sommaren :) Köpte även en Maxosol, har aldrig provat det tidigare så vi får se om det ger någon effekt, den ska både vara bra för huden och göra att solbrännan håller längre.
Nu hem till pappa på födelsedagskalas!

Mjukglass!

mms_img-78146672 (MMS)

Mjukglass! Direkt efter jobbet åkte jag o Marcus till Folkparken o köpte mjukglass, första för i år :) Promenerade runt lite i parken, så himla härligt väder vi har! Ljummet även nu på kvällen, så vi spenderade lite tid i trädgården, gräsklippning o plantering av växter. Nu filmkväll o packning. Hoppas alla har en härlig maj-kväll!

Hubert - The frog

Vi har blivit med ny familjemedlem, Hubert :) Igår var vi nämnligen på reptilmässan på Borgen, det är ju egentligen inte min typ av djur över huvudtaget... Men jag fastnade för kameleonterna, pyttesmå och väldigt söta, någon sådan blev det dock inte. Marcus har pratat om en groda, ett av mina värsta djur :s Jag vet inte riktigt vad som hände men när vi åkte därifrån var vi ialf en groda rikare. Nu när han är döpt och allt känns han inte riktigt läskig längre o så länge han håller sig i sitt terrarium ute i förrådet ska det nog gå bra ;)
Hubert, en Albino Pacman

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0