Ikea-besök


Idag åkte Marcus och Isabelle ut till landet, så jag och Lowa passade på att följa med Pernilla och Lam till Ikea. Vi skulle egentligen inte ha något men som vanligt hittar man en hel del på vägen genom varuhuset... Är egentligen sugen på att köpa mycket mer, en ny servis tex, men det får väl bli vid ett senare tillfälle :)

Storm


Vi har haft en lugn dag idag, jag har inte känt mig helt på topp tyvärr... men vi gjorde en liten utflykt till Abborreberg och fikade med mamma och Fredde. Utanför blåste det halv storm men vi satt inne och åt varm hallonpaj med vaniljglass, mums! Det får väl bli vassen i sommar ;)

BarnvagnsbootcampIdag var det nästan sista gången, tråkigt! Det har varit skönt att ha något planerat varje vecka och kul att kunna träna tillsammans med Lowa. Idag fick vi nya presenter från Ellas kitchen, skorpor och några majspuffar. Vid nästan varje tillfälle har vi fått någon liten överraskning, sånt är skoj! Kan verkligen rekommendera Föräldrafitness, ifall det kommer ett syskon i framtiden ska jag definitivt anmäla mig igen :)

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0