Vabruari

Jag trodde vi hade klarat oss men i natt slog febern till och imorse när vi gick upp var Lowa fortfarande hängig och varm. På förmiddagen har hon helst velat sitta i knäet eller varit uppe i famnen, inte likt henne men jag tycker faktiskt det är riktigt mysigt :) Nu är hon inne på sin andra vila för dagen så jag passar på att vila lite jag med. I veckan överraskade Marcus mig med belgisk choklad 💕 så det går ingen nöd på oss här hemma iallafall. 

Huset på ön

Nu var det länge sedan vi var på landet men i helgen åkte vi ut lördag till söndag. Dels för att titta på köket som monterats i vårt hus, det kommer bli så himla fint. Och tänk... I sommar kommer vi nog kunna bo där! 

Filt

Jag har gjort det första inköpet till lilla bäsen 💕 Eftersom vi inte vet om det är en flicka eller pojke så fick det bli något neutralt. Egentligen finns ju det mesta hemma men det är mysigt att köpa något nytt nu innan, mer får det bli sedan när vi vet vem som gömmer sig där inne :) Börjar bli rätt sugen på att köpa bebiskläder nu faktiskt!
 
Filten kommer från HM, passade på när jag ändå behövde köpa en ny mammaklänning inför en stundande fest 🎉 

Frupiekart

Bloggen uppdateras sporadiskt med händelser från familjelivet, bröllop, resor och lite smått och gott.

RSS 2.0